A nyugalom garanciája

Tervezés

Jó tervek nélkül soha nem tudunk jó rendszereket építeni! Vállalkozásunk szolgáltatási tevékenységében a megalapozottságra és a komplexitásra törekszik, mely átfogja a gyengeáramú rendszerek tervezését, tervezői művezetését és kivitelezését.

A kor követelményeinek megfelelő építmények elengedhetetlen részeivé váltak az egyre fejlődő gyengeáramú rendszerek. Törvényi kötelezettség bizonyos épületekben az automatikus tűzjelző, oltó  és füstelvezető rendszerek tervezése és telepítése. Behatolásjelző, videó és beléptetőrendszerek nélkül már komolyabb középület, de már egy jelentősebb családi ház sem épülhet meg. Jelentősen megnőtt az igény az informatika, a hangosítás, valamint az épületfelügyelet iránt. Megállapíthatjuk, hogy a gyengeáramú tervezés egy-egy beruházás engedélyezési és tervezési szakaszának elengedhetetlen része.

Sokszor tapasztaljuk, hogy a gyengeáramú terveket az előkészítő munkák során elhanyagolják, vagy a tervanyag tapasztalat hiányában nem kellő részletességgel készül. Ez a beruházó érdekei ellen van. Vagy sérül az épület használhatósága vagy az utólagos kiegészítések jelentős költségeket eredményeznek.

tervezes1.jpg

 

A Nádasdi Elektro Kft. szakirányú végzettséggel és gyakorlattal rendelkező tervezőmérnökei tervezés során a beruházói igények felmérése szerint, a hatályos jogszabályok figyelembe vételével, tervezési programot állítanak össze, mely alapja az engedélyezési és kiviteli tervdokumentációnak.

Célunk olyan tervezési munka végzése, mely a Megrendelő igényeit kielégítő, gazdaságos és jó minőségű gyengeáramú rendszerek megvalósításához vezet.

Tervezési feladatokat beruházóknak, építész- és villamostervező irodáknak egyaránt végzünk. 

Tervezési referenciáink között megtalálható építészeti Nívódíjas középületek, műemlék épületek, egészségügyi intézmények, iskolák, ipari csarnokok, logisztikai épületek és családi házak, valamint közhasználati funkciójú építmények.


Díjmentes ajánlat kéréséhez kattintson ide!