A nyugalom garanciája

Cégbemutató

Köszöntöm a Kedves Érdeklődőt Honlapunkon!

A Nádasdi Elektro Kft. 1997-ben alakult családi vállalkozásként. A cég rövid idő alatt a térség piacvezető vagyonvédelmi vállalkozásává vált, majd országosan is elkezdte terjeszkedését. Piaci stabilitásunkat és a vállalkozás kedvező megítélését legjobban az bizonyítja, hogy partneri körünk évről-évre növekszik.

Sikerünket azoknak az alapelveknek köszönhetjük, amit akkor is és azóta is vallunk.
„Szakmai alapokon állunk! Amit ígérünk azt teljesítjük! A tökéletes műszaki rendszereknél csak egy fontosabb van az ügyfél!”

Bár ezek az alapelvek végtelenül egyszerűek, de pontosan tudjuk, hogy milyen nehéz nap mint nap kompromisszumok nélkül megfelelni ezeknek az elvárásoknak.

A cég tulajdonosi szerkezete az elmúlt években változott, de továbbra is 100%-os magyar tulajdonban van. Jogilag részben megszűntek a családi kereteket, de törekszünk a szervezet családias jellegének megtartására.

A növekvő árbevételhez a cég létszámát és szakmai erejét is folyamatosan növelnünk kell. Külön hangsúlyt fektetünk a továbbképzésekre és oktatásokra. Minden területen, de a vagyonvédelmi szakmában különösen fontos a hozzáértő, megbízható szakember.

A Nádasdi Elektro Kft. szakmai színvonalának megfelelően rendelkezik jogosultságokkal és minősítésekkel.

Vállalkozásunk 2001-ben bevezette az EN ISO 9001 minőségirányítási rendszert, amit azóta is eredményesen használ és folyamatosan fejleszt tovább. Regisztráltak vagyunk a minősített ajánlattevők jegyzékében, rendelkezünk a titkosított dokumentációk biztonságos tárolásához szükséges technikai eszközökkel, eleget teszünk a minősítés feltételeinek.

Káreseményekre 50 millió Ft-os felelősségbiztosítással garantáljuk ügyfeleink és munkatársaink biztonságát.

Célunk, hogy partnereink a nevünket és szolgáltatásainkat a minőség és a megbízhatóság fogalmával kapcsolják össze. A Nádasdi Elektro Kft. minden alkalmazottja személyes tudásával és felelősségvállalásával járul hozzá a cég sikeréhez, valamint partnereink megelégedettségéhez.

„NEKÜNK A PARTNEREINK BIZTONSÁGA A LEGFONTOSABB!”

Salgótarján, 2021. október 16.

Csongor Attila
ügyvezető

Köszönet Nádasdi Gyulának a cég megalapításáért, fejlesztéséért és a jelenleg is végzett szakmai munkájáért!

nadasdi_gyula_ugyvezeto_igazgato. Nádasdi Gyula, ügyvezetõ igazgató

Nádasdi Gyula cégalapító

1997-2018 - tulajdonos, ügyvezető,
2018-tól tanácsadó, tervező, szakértő.