A nyugalom garanciája

Video megfigyelő és térfigyelő rendszerek

Napjainkban egyre nagyobb az igény, hogy kamerák segítségével figyelhessük meg a vállalkozásunkban, vagy az otthonunkban történő eseményeket, ezeket megbízhatóan rögzíthessük és visszanézhessük akár távolról is internet kapcsolaton keresztül.

A kamerarendszer a legnagyobb információforrást jelentő területe a biztonságtechnikának. Több területen is találkozhatunk velük a mindennapok során: bankokban, bevásárlóközpontokban, repülőtereken, közterületeken, irodaépületekben, de már a kisebb üzletekben, családi házakban is egyre gyakrabban alkalmazzák ezeket a rendszereket.

riasztó és a videó megfigyelő rendszerek együttes alkalmazásával, szinte tökéletes felügyelet építhető ki megfelelő tervezéssel és kivitelezéssel, mely biztonságosabbá, tervezhetőbbé teheti az Ön életét is.

A videó technikai termékek fejlődésének köszönhetően ma már elérhető áron védheti meg ingatlanát és értékeit, valamint lakókörnyezetét.

Számos statisztikai eredmény igazolja, hogy a térfigyelő rendszerek elterjedésével a vagyon elleni bűncselekmények, valamint a rongálás, gyújtogatás, falfirkálás jelentős mértékben csökkentek.

A digitális rögzítő eszközre tárolt képek dátum/idő szerint visszakereshetők, melyet a rendőrség is hatékonyan tud alkalmazni egy-egy felderítés, azonosítás alkalmával.

A technológiai fejlődés ezen a területen különösen látványos és képességeik, műszaki paramétereik emellett folyamatosan javulnak is.

kültéri védelmek és a videó megfigyelő rendszerek, együttes alkalmazásával, már az ingatlanra, telephelyre való illetéktelen behatolás kezdetén történik riasztás és ezzel egy időben távoli eléréssel, az értékelhető képi anyag alapján történik intézkedés.

A videó megfigyelő rendszerek megvalósítására, az alaptól egészen a professzionális szintig, több lehetőség kínálkozik!

A vállalkozásunk, kínálatában szerepel, a kisebb néhány kamerás videó megfigyelőtől, a professzionális, IP alapon működő rendszerig.

A kivitelezést követően, az üzemeltetővel kötött karbantartási szerződésünk alapján, a hosszú távú hibamentes működés érdekében, az átadott berendezéseket rendszeres időközönként, karbantartjuk, illetve, a bejelentett hibát a 8-12 órán belül elhárítjuk, az ügyfeleink teljes megelégedettségének érdekében.

Referenciáink között közintézmény, műemléképület, bevásárló központ, üzemcsarnok, szálloda, családi ház egyaránt megtalálható.

Köztéri térfigyelő rendszerek tervezésének, kivitelezésnek referenciái között megtalálható a városi méretű nagyobb kiterjedésű, valamint, a kistérségi IP rendszerű videók.

TÉRFIGYELŐ RENDSZER

Sok településen vagy városrészekben térfigyelő kamerák növelik a közbiztonságot. A térfigyelő kamerarendszer eszközeinek egyik megjelenési formája a kültéri védőházban elhelyezett ipari kamera, amely lehet analóg vagy IP alapú. Alkalmazási módok a települések ki- és bevezető útjainak figyelése, kereszteződések, terek és utcák megfigyelése. 

A térfigyelő kamerák másik jellemző típusa a gyorsan mozgatható, zoomolható, úgynevezett speed dome kamera. Fő sajátossága, hogy forgathatóságának köszönhetően a kamera körüli tér 360º-ban megfigyelhető. A biztonsági kamera ezen tulajdonságai a térfigyelő rendszert személy- és járműkövetésre is alkalmassá teszik nagyobb tereken és parkokban is. 

Díjmentes ajánlat kéréséhez kattintson ide!