A nyugalom garanciája

Kivonulószolgálat

A vagyonvédelmi rendszerek jelzései akkor érnek valamit, ha a jelzések alapján intézkedés történik. A távfelügyeletre beérkező riasztások vételét követően azonnal indítjuk a kivonulószolgálat munkatársait a helyszínre. Nógrád megyében Salgótarján, Bátonyterenye, Pásztó központokkal rendelkezünk saját járőrautóval. Az ország egyéb területein kiterjedt alvállalkozói kapcsolatokat építettünk fel.

Kollégáink személy- és vagyonőr végzettséggel és sok éves tapasztalattal rendelkeznek. A vagyonőr nem rendőr, de jogában áll az elkövetőt megakadályozni a megbízó illetve a megbízó vagyontárgya ellen irányuló bűncselekmény elkövetésében.

A járőr helyszínre történő érkezése alkalmával köteles meggyőződni a riasztás valódiságáról, illetve lehetőség szerint annak okáról. Az ingatlan körbejárásával felméri a nyílászárók, szirénák, és egyéb veszélyeztetettebb pontok állapotát. 

Amennyiben az objektumot sértetlennek találja, a tulajdonos kérésére legfeljebb 1 órát várakozik a helyszínen a tulajdonos, vagy az általa megbízott személy megérkezéséig. Egy újabb riasztás esetén a diszpécser átirányíthatja a másik helyszínre a járőrt, de erről a Megrendelőt értesítik.

Valós esemény, vagy behatolás alkalmával a járőr a rendőrhatósági szerv kiérkezéséig megpróbálja visszatartani az elkövetőt. Valamint a megrendelő helyszínre érkezéséig biztosítja a területet.

040_tavfelugyelet.jpg

 

Kényszerített nyitás vagy támadás jelzés esetén a járőr először igyekszik meggyőződni a riasztás valódiságáról. Ebben az esetben diszkréten intézkedik, óvatosan közelíti meg a helyszínt. A védett személyek biztonságát szem előtt tartva, a lehetőségeihez mérten beavatkozik. 

A kivonulásról minden esetben jegyzőkönyv készül! Amennyiben a helyszínen tartózkodik a megrendelő vagy az arra jogosult személy írásos dokumentumot kap a kivonuláson tapasztaltakról.

Előfordulhat, hogy az ingatlan körbejárása vagy megközelítése csak zárt kapun keresztül valósítható meg. Ilyenkor érdemes a távfelügyeletnek biztosítani a bejutáshoz szükséges kulcsokat, melyet a szolgáltató fokozott biztonsággal tárol!

Díjmentes ajánlat kéréséhez kattintson ide!