A nyugalom garanciája

Széchenyi 2020

szechenyi-2020.jpg

Sajtóközlemény

Nádasdi-Elektro Kft. gyakornoki programja, Salgótarján

  • a kedvezményezett neve: NÁDASDI-ELEKTRO Biztonságtechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
  • a projekt címe: „NÁDASDI-ELEKTRO Kft. gyakornok programja, Salgótarján”
  • a szerződött támogatás összege: 4.256.600,-Ft
  • a támogatás mértéke (%-ban): 100 %
  • a projekt tartalmának bemutatása:

A NÁDASDI ELEKTRO Kft. 2018.márciusában 4,26 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a Széchenyi 2020 program a „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” pályázati programjának keretében. A Salgótarjánban megvalósuló projekt egy kereskedelmi ügyintéző gyakornok foglalkoztatására, és az ő munkavégzéséhez szolgáló munkaeszközök beszerzésére irányult.

A Nádasdi Elektro Kft. családi vállalkozásként kezdte tevékenységét, azóta biztonságtechnikai rendszerek tervezésével, telepítésével foglalkozik, 1997-től a kft. a társasági formája a vállalkozásnak.

A cég piaci jelenlétének stabilitását és kedvező megítélését legjobban bizonyítja az, hogy a vállalkozás árbevétele évről-évre növekszik. Eredményességünkhöz nagymértékben hozzájárul, hogy a cégvezetés jelentős hangsúlyt fektet a dolgozóinak továbbképzésére és szakmai fejlődésére.

Vállalkozásunk 2001-ben bevezette EN ISO 9001 minőségirányítási rendszert, amit azóta is eredményesen alkalmaz. Káreseményekre 50 millió Ft-os felelősségbiztosítással garantáljuk ügyfeleink és munkatársaink biztonságát. 

A Nádasdi Elektro Kft. működésének biztos alapja a hivatástudat, a minőség, a megbízhatóság és a versenyképes ára, melyek biztosítják, hogy a vagyonvédelmi piac legmegbízhatóbb vállalkozásai közé tartozzunk.

Társaságunk a pályázat benyújtás idejében 18 fő alkalmazottnak biztosított munkahelyet, elsősorban biztonságtechnikai hálózat –és rendszerszerelők, távfelügyeleti diszpécserek, és irodai- ügyviteli adminisztratív munkakörökben.

A projektünk célja 1 gyakornok foglalkoztatása. Új dolgozónk munkáját vállalati gyakornok kapcsolattartóként társaságunk felsőfokú végzettséggel is rendelkező adminisztratív vezetője segítette a foglalkoztatás első 9 hónapjában. A gyakornok munkavégzéséhez szükséges eszközöket (1-1 db szerver, számítógép és notebook) illetve kisértékű eszközöket (iratmegsemmisítő, vezetékes és okos-telefon, tablet) szereztünk be a projekt időszakában. 

Projektünk hozzájárult a gyakornok munkatapasztalatának megszerzéséhez, hiszen nagy gyakorlattal rendelkező szakemberek segítették a szakmai előre-menetelét. 

A projekt eredményeként a gyakornok munkaerő-piaci jelentősen esélyei javultak, alkalmassá vált arra, hogy akár a Kft-knél, akár az ország bármely részén hosszú távon megállja helyét szakmájában. 

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg. 

  • a projekt befejezési dátuma: 2019. augusztus 28.
  • projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2018-03433 

További információ kérhető:

Csongor Attila ügyvezető

Elérhetőség: +36 (32) 317-752,