A nyugalom garanciája

Kültéri védelmek

Vállalkozásunk szolgáltatása kiterjed a kültéri védelmek tervezésére és kivitelezésére.

Ügyfeleinknél fokozottan növekszik az az igény, hogy az ingatlanok kerítéshatárait figyelembe véve, kültéri védelem legyen letelepítve, mely egy kialakított védelmi rendszer első jelzés vonalaként épül ki.

Ipari és kereskedelmi telephelyek, építkezések kerítéssel jól behatárolható külső területein tárolt értékeinek és termelőeszközeinek a védelme, míg a családi házaknál a körül határoló külső környezetben illetéktelen behatolás jelzése, mely az ingatlan első védelmi vonala.

A védett terület behatolás jelzéseit távfelügyeletünkre bekötve és kiegészítve videó megfigyelő rendszerrel, a kültéri védelem jelzésére, a videó kamerák által biztosított képi anyag kiértékelése alapján, a távfelügyelet intézkedésére, a vonuló szolgálatunk az észlelt eseménynek megfelelően intézkedik.

Ügyfeleink anyagi megtakarítását elősegítő szolgáltatásaink során, sikeresen alkalmazzuk a kültéri védelmi rendszerek által, megerősített távfelügyeletet.

Kültéri védelem alkalmazható, nyílt terepen elhelyezett értékek, járművek, mezőgazdasági berendezések védelmére, élőerős őrzés kiegészítésére.

Ma már több gyártó is kínál megbízható, különböző elven működő kültéri védelmi eszközöket, a minimális téves riasztásokra törekedve.

Kültéri védelmi berendezések gyártmányait a kialakítandó védelemnek megfelelően választjuk ki.

    Díjmentes ajánlat kéréséhez kattintson ide!