A nyugalom garanciája

Távfelügyelet, vonuló szolgálattal

A legtökéletesebben telepített vagyonvédelmi rendszer mellett sem lehet teljesen nyugodt a felhasználó. Hiába a kiválóan megtervezett, a legjobb eszközökből megvalósított rendszer, ha nincs aki reagáljon a jelzésekre.

A távfelügyeleti szolgáltatás az egyetlen megoldás, ahol biztosan lezajlik az intézkedési folyamat a megbízó értékeinek és testi épségének védelmére. 

Korszerű technikával fölszerelt távfelügyeletünkön a diszpécserek szigorú szakmai előírások alapján intézkednek a beérkező riasztás és egyéb állapotjelzésekre. Betörés, támadás, tűzjelzés és személyvédelmi jelzés esetén járőrszolgálatunkat küldik a helyszínre. Szükség esetén értesítik a rendőrséget. Az ügyfelek az eseményekről pontos tájékoztatást kapnak. 

Műszaki jelzések esetén jelzik az ügyfél felé a technikai problémát és egyeztetnek a szükséges teendőkről. 

Távfelügyeleti szolgáltatásunk az alkalmazott korszerű távjelzési technikáknak köszönhetően, területileg, országos lefedettségű.

Video-távfelügyelet

Diszpécserközpontunk technikai felszereltsége lehetővé teszi, hogy védett épületek környezetének, telephelyek szabadban tárolt értékeinek és építkezési területeknek videó távfelügyeletét lássuk el.

A technikai alkalmazás nagy előnye, hogy a védett helyszínről, riasztás esetén a diszpécser központba valós idejű képi anyag érkezik. A diszpécserek a tényleges helyzet alapján tudják megtenni a szükséges intézkedéseket.

A video-távfelügyeleti szolgáltatást minden szélessávú internetkapcsolattal rendelkező ügyfelünk részére biztosítani tudjuk.

Ezen technikai megoldás alkalmazása, egyre kedveltebb Ügyfeleink körében. Kellő átgondoltsággal lehetőséget biztosít az élőerős őrzési kapacitás csökkentésére, esetleg megszüntetésére.

Díjmentes ajánlat kéréséhez kattintson ide!