A nyugalom garanciája

Gyengeáramú rendszerek

Elektromos sorompók és kapuvezérlések

Vállalkozásunk szolgáltatásaiban szerepel, a beléptető rendszerek telepítése mellet, az elektromos hajtású karos sorompók és a kapuhajtások tervezése, kivitelezése.

Az őrzött területre való illetéktelen bejutással szemben az automatizált sorompók nyújtják a legegyszerűbb és leggazdaságosabb megoldást.

Az elektromos sorompók ideális megoldást jelentenek, közepes és a nagy forgalmú környezetben történő biztonságos áthaladás felügyeletére, mint ipari és kereskedelmi telephelyek, kórházak, a szállodák, bevásárló központok, lakóparkok, mélygarázsok bejáratainál, ahol állandó igény van, a gépkocsiforgalom felügyeletére.

A kapuautomatizálás

Esőben, rossz időben, sötétben nemcsak kényelmes dolog kiszállás nélkül, csupán egy gombnyomással behajtani az udvarba, garázsba, ez személyes és tárgyi biztonságot is jelent.

A távirányítással működő kapuk és garázs ajtók, kényelmi és biztonsági szempontból is igen hasznosak, mert nem kell elhagynunk a járművünket csak saját udvarunkon vagy garázsunkban.

A már meglevő, vagy beépítésre kerülő szárnyas kapuk, toló kapuk, úszókapuk, valamint garázs és kertkapuk automatizálása, valamint sorompók és beléptető rendszerek telepítése, nem csak a kényelmet, de a biztonságot is elősegíti.

Korszerű megoldást nyújt a kapu-, ill. sorompóvezérlés, mobiltelefonnal való táv működtetése. Előnye, hogy nem szükséges távirányító, a GSM hálózaton történő működtetés miatt nincs a távvezérlésnek távolsági és felhasználói korlátja.

A vezérlőegységnél egy GSM kapuvezérlő modul felszerelése szükséges. A vevőegység tárolja az előre beprogramozott telefonszámokat, és amikor ezek valamelyikéről érkezik hívás, relé kimeneten keresztül működésbe hozza a kapu vezérlését. A belépésre jogosult személyek körét a kapuvezérlő programozásával lehet meghatározni. A hívás teljesen költségmentes, hiszen a GSM kapuvezérlő a megcsörgetése után foglalt állapotba kapcsol majd bontja a hívást, így nem jön létre beszédkapcsolat, csupán hívószám-azonosításról van szó.

Kaputelefonok

Életünket sokkal kényelmesebbé és biztonságosabbá tehetjük, ha az ingatlanunkat kaputelefonnal szereljük fel.

Szolgáltatásunk kiterjed, audió és videó kaputelefon-berendezések kiépítésére és a társasházak meglévő vezetékhálózatának felhasználásával, új rendszerek telepítésére.

Telepítünk, forgalmazunk: egylakásos és társasházi készülékeket, és a Tisztelt Megrendelőink, választhatnak moduláris kombinált rendszereket.

A kaputelefonok a beszédkapcsolat és videó képi anyag megvalósítása mellett, alkalmasak a kapuba épített elektromos ajtózár, illetve elektromos hajtású kapuk és személyi bejárók távvezérlésére is.

Épület hangosítás

Cégünk több éve foglalkozik épülethangosító rendszerek tervezésével, kivitelezésével.

Az épület hangosítás elsődleges célja az épületben tartózkodók közvetlen élőhanggal, vagy rögzített és tárolt hanganyaggal történő automatizált informálása (pl. tűz, bombariadó, tájékoztatás), másodlagos célja a háttérzene bejátszása.

Napjainkban szinte minden sportcsarnok, szálloda, irodaház, bevásárlóközpont, iskolák, és tömegek tartózkodására alkalmas épületek, alapvető technikai követelménye, hogy rendelkezzen hangosító rendszerrel.

Kiemelt feladatként kezeljük, a műemlék épületek és a templomok hangosítási megoldásait, az épületek speciális mivolta miatt.

Alapvető célunk, hogy kiváló minőségű hangrendszereket telepítsünk, megfizethető áron. Ahhoz, hogy ezt a célt elérhessük első körben teljes mértékben meg kell ismerünk az építmény helyiség specifikációit, és az akusztikus tulajdonságait, illetve a jelen- és jövőbeni igényeket.

Kizárólag neves gyártóktól származó, több éve piacon lévő, megbízható termékekkel dolgozunk.

Informatikai rendszerek

A vagyonvédelmi szolgáltatásaink kiegészítéseként, a Megrendelőinknek a teljes körű gyengeáramú rendszerek megvalósítását kínáljuk, melyben benne foglaltatik az informatikai strukturált hálózatok megvalósítása.

Vállaljuk a számítógépes és telekommunikációs LAN hálózatok réz alapú, illetve optikai kábelrendszerek és WI-FI hálózatok tervezését, kivitelezését.

Biztonsági síküveg fóliák

A vagyonvédelmi rendszerek telepítésének egyik fontos területe, a mechanikus védelmek kialakítása, az illetéktelen behatolás késleltetése érdekében.

Szolgáltatásaink bővítése céljából, 2002-től megkezdtük az épületfóliák telepítését.

A modern építészet egyik legsokoldalúbb és legnépszerűbb anyaga az üveg, mely számtalan felhasználási lehetőséget kínál. Az üveg alapvető funkciója a fényáteresztés, ugyanakkor törékeny is, így potenciális veszélyforrásnak minősül.

Kiegészítve elektronikus behatolás jelző rendszerrel, a mechanikus és elektronikus védelem együttes alkalmazásával, nagy biztonsággal védhetik meg az ingatlanaikat, berendezéseket, vagyontárgyakat.

Ügyfélhívó rendszer

A különböző szolgáltatási területeken várakozó ügyfelek akár jegy nélküli kiszolgálására nyújt egyszerű és jó megoldást. A központi helyen lévő LCD monitor felületén megjelenő szám a szabad pult számát mutatja, várva a sor elején álló ügyfelet. A felület alkalmas reklám, vagy egyéb információ megjelenítésére is.

Díjmentes ajánlat kéréséhez kattintson ide!